Ziedo asinis un saņem kuponu izdevīgām atlaidēm braucienam uz ārzemēm!

Septembrī asins donoriem visās asins ziedošanas vietās Latvijā “Lux Express” dāvina atlaižu kuponu braucienam uz Tallinu, Viļņu, Pērnavu vai Minsku.

“Esam ļoti priecīgi un gandarīti par iespēju septembrī atbalstīt Valsts asinsdonoru centru, kopīgi pasakot paldies katram donoram. Ceram, ka mūsu nelielā dāvana brauciena atlaides formātā ļaus donoriem ne tikai atalgot sevi pēc paveiktā labā darba, bet arī mudinās darīt arvien vairāk labus darbus nākotnē,” pauž Lux Express komanda.

Atlaižu kupons piedāvā iespēju iegādāties biļetes par zemāku cenu vairākiem maršrutiem:
Rīga – Tallina 5 EUR
Rīga – Viļņa 5 EUR
Rīga – Pērnava 3 EUR
Rīga – Minska 7 EUR

Biļešu cena norādīta vienā virzienā. Ar vienu Lux Express kuponu biļetes var iegādāties divas personas maršrutiem turp un atpakaļ, ceļošanas periodam no septembra līdz novembrim. Biļešu iegādes termiņi norādīti uz kupona.

Informācija par uzņēmumu:
Lux Express Group ir lielākais starptautisko autobusu reisu operators Baltijā, kas piedāvā savus pakalpojumus 7 valstīs - pakalpojumus Igaunijā, Latvijā, Lietuvā, Polijā, Somijā, Baltkrievijā un Krievijā. Lux Express Group klientiem nodrošina augstas kvalitātes pakalpojumus par pieejamu cenu dažādās klasēs – Lux Express un biznesa ceļotājiem īpaši ērto Lux Express Lounge klasi.

Atgādinām, lai ziedotu asinis, līdzi jāņem personu apliecinošs dokuments (pase vai ID karte). Pie reģistrācijas asins nodošanai nepieciešams uzrādīt arī bankas konta numuru.
Asinis ziedot iespējams arī VADC mobilā autobusa izbraukumos. Informācija par tuvākajiem izbraukumiem VADC mājaslapā: www.donors.lv

Informāciju sagatavoja:
Jānis Vecvagars, VADC preses sekretārs