Akcija Lieldienu donors 2015

Akcija „Lieldienu donors” notiks desmito reizi un arvien ir dzīvības zaļa. Izdari labu darbu pirms Lieldienām — dalies ar dzīvību!

Pirms desmit gadiem akcija „Lieldienu donors” startēja Zaļajā ceturtdienā, Latvijas Dabas muzejā. Jau septiņus gadus akcijas „Lieldienu donors” mājvieta ir Latvijas Universitāte — taču tā arvien notiek Zaļajā ceturtdienā un arvien ir dzīvības zaļa.

Projekts „Kronbergs izglītībai” sadarbībā ar Valsts asinsdonoru centru , Latvijas Universitāti un Latvijas Universitātes Medicīnas fakultāti, aicina piedalīties akcijā „Lieldienu donors 2015”, kas 2015.gada 2.aprīlī, Zaļajā ceturtdienā, no plkst.10.00 līdz 13.00 notiks Latvijas Universitātes centrālajā ēkā, Raiņa bulvārī 19. Akciju „Lieldienu donors 2015” atbalsta biedrība „Zinis” un dizaina un poligrāfijas firma „La Vision”. Sīkāka informācija, vai varat būt asins donors, pa tel.80000003.

Akcijā „Lieldienu donors” līdz šim piedalījušies vairāk nekā 950 labas gribas cilvēki, no kuriem vairāk nekā 740 ziedojuši asinis. Ceram, ka akcijā „Lieldienu donors 2015” varēsim sveikt 800.asins donoru.

Kā ierasts, donorus sagaida atbalstītāju piešķirtās pateicības balvas.

Informāciju sagatavoja:
Valsts asinsdonoru centra